تاریخ ایجاد : ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۲ تير   تعداد بازدید : 10175
دوره هشتم مسابقات پخت با سولاردام ال جی-استان تهران و البرز
رقابت نزدیک تیم های شرکت کننده در هشتمین دوره مسابقات پخت با سولاردام ال جی، ویژه استان تهران و البرز، با شعار «خوشمزه رقابت کنیم» عصر چهارشنبه 5 تیرماه بر روی پشت بام زیبای ساختمان دفتر مرکزی گلدیران برگزار شد.

دوره هشتم مسابقات پخت با سولاردام ال جی:

تیم های برگزیده استان تهران و البرز به رقابت پرداختند

رقابت نزدیک تیم های شرکت کننده در هشتمین دوره مسابقات پخت با سولاردام ال جی، ویژه استان تهران و البرز، با شعار «خوشمزه رقابت کنیم» عصر چهارشنبه 5 تیرماه بر روی پشت بام زیبای ساختمان دفتر مرکزی گلدیران برگزار شد.

در این دوره از مسابقات، تیم ها موظف به تهیه منوی اصلی، شامل پیش غذا، غذای اصلی و یک دسر و آماده سازی میز دونفره طی مدت زمان مشخص بودند. رقابت شرکت کنندگان با اعلام اسامی برندگان توسط هیات داوری پایان پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی گلدیران، خانم ها فاطمه صابری و نرگس شعاع با منوی رولت گوشت و رولت بوقلمون، بقچه بادمجان و پارفه به عنوان تیم اول انتخاب شدند. مقام دوم به خانم ها اکرم وکیل زاده و شایسته فتاحی رسید که منوی گلانتینه مرغ، سالاد فوسون و تیرامیسو را ارایه کرده بودند. مقام سوم را نیز خانم ها سمیه ماهان و زهره پاییزی با منوی رولت گوشت و مرغ، سولفه سیب زمینی با میگو و شارلوت شکلاتی با دیوار لیدی فینگر از آن خود کردند.

آقای نوید ذوالفقار، مدرس مرکز آموزش تحقیقات صنعتی و از اعضای هیات داوری، سطح مسابقه را خوب ارزیابی کرده و در رابطه با اهمیت ماکروویو در دنیای امروز می گوید: دنیای سرعت و درگیری های کاری مرد و زن استفاده از تکنولوژی را به امری واجب تبدیل کرده است. اکنون این نیاز احساس می شود که در هر خانه ای ماکروویو وجود داشته باشد- دستگاهی که به فرد امکان می دهد در کمتر از یک ساعت چند غذای مختلف را طبخ و آماده سرو کند.

اما، ماکروویو سولاردام برخوردار از امکانات متنوع پخت از جمله پخت نوری، گریل و... گزینه های وسیعی را در دسترس کدبانوی خانه قرار می دهد. مدرس مرکز آموزش تحقیقات صنعتی با اشاره به این قابلیت ها می گوید: طعم های قابل قبول و انواع غذاهایی که تیم های شرکت کننده پخته بودند، نشان می دهد با این نوع ماکروویو تقریبا همه نوع غذا، پیش غذا و دسری را در زمان محدود می توان پخت.

وی اضافه می کند: در میان منوی تیم ها از غذای سنتی چون فسنجان تا غذای باشکوهی چون مرغ گالانتی و غذاهای ملل مختلف مانند چیکن استراگانف دیده می شود. مشخص بود اگر غذایی هم پخته شده و طعم مناسبی ندارد، مربوط به کارکرد دستگاه نیست، بلکه اشکال در ترکیب مواد غذایی و برنامه ای بوده که برای طبخ استفاده شده است.

هشتمین دوره مسابقات پخت با سولاردام ال جی بعد از تهران طی هفته های آینده در پنج منطقه دیگر کشور برگزار شده و از هر منطقه دو تیم برگزیده اواخر مرداد ماه 1392 برای مسابقه کشوری به تهران اعزام می شوند.

نظر شما :
captcha