مسابقه نهایی سرآشپز خانگی ایرانی روز جمعه با شرکت 4 تیم فینالیست در محل ساختمان خدمات مشتریان گلدیران برگزار شد.
![](/Images/UserFiles/47009/image/1(13).jpg)
تیم های شرکت کننده که از بین 12 تیم دوره نیمه نهایی به این مرحله رسیده بودند از ساعت 9 صبح در محل مسابقه حاضر شده و بی صبرانه منتظر شروع رقابت نهایی بودند.
در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن و سرود ملی ایران، مجری به شرکت کنندگان خیر مقدم گفت و در مورد شرایط و ضوابط مسابقه توضیحاتی جامع ارایه کرد. سپس از خانم آیدا باستانی پور برنده نهایی سال گذشته دعوت شد تا تجربیات و خاطرات خود از مسابقه فینال و شرکت در دوره آشپزی بین المللی سال قبل را برای حضار بازگو کند.
![](/Images/UserFiles/47009/image/2(11).jpg)
سپس داوران مسابقه آقایان نیما اخلاق نجات و پژمان علیزاده به روی سن رفتند و به سوالات شرکت کنندگان در مورد شرایط مسابقه و منوی انتخابی شامل سوفله بادمجان، سالاد آلزس و پیده گوشت پاسخ دادند.
![](/Images/UserFiles/47009/image/3(10).jpg)
در ادامه پس از انجام قرعه کشی برای انتخاب میزها، چهار تیم فینالیست شامل صدیقه خوشدل و سمانه کریمیان به عنوان گروه 1، ، مایده جباری و علیرضا ساکت به عنوان گروه 2، مرتضی مهر علی و کیوان بامشه به عنوان گروه 3 و عاطفه عباسی و پریسا ابراهیمی به عنوان گروه 4 پشت میزها قرار گرفتند.
مسابقه راس ساعت 10 آغاز شد و شرکت کنندگان 90 دقیقه پر از هیجان را آغاز کردند. مواد لازم برای تهیه منوهای انتخابی از قبل روی میز بصورت آماده چیده شده بود و تیم ها برای طبخ منوها می توانستند از سولاردام و اجاق گاز ال جی استفاده کنند.
![](/Images/UserFiles/47009/image/4(8).jpg)
داوران در حین مسابقه به شرکت کنندگان سرکشی کرده و به آنها راهنمای های لازم را ارایه می کردند. این موضوع به کاهش استرس شرکت کنندگان بسیار کمک می کرد.
![](/Images/UserFiles/47009/image/5(5).jpg)
در نهایت پس از گذشت 90 دقیقه، زمان ارایه به داوران فرا رسید و هر 4 گروه تلاش کردند تا در ظروف زیبا و با مناسب ترین شکل به سرو غذا در مقابل داوران بپردازند. در این مرحله داوران ضمن ارزیابی کار شرکت کنندگان، توضیحات و راهنمای های لازم را نیز به تیم ها ارایه کردند.
![](/Images/UserFiles/47009/image/6(4).jpg)
پس از مرحله سرو غذا، داوران وارد شور شدند تا پس از جمع بندی ، برنده نهایی را اعلام کنند.
در پایان پس از یک مسابقه نفس گیر و پر استرس، گروه 2 متشکل از علیرضا ساکت و مایده جباری موفق به کسب جایزه نخست و امکان حضور در یک دوره بین المللی آشپزی حرفه ای شدند و سایر تیم ها نیز یک سولاردام به عنوان هدیه دریافت کردند.
![](/Images/UserFiles/47009/image/7(3).jpg)
![](/Images/UserFiles/47009/image/8(1).jpg)
![](/Images/UserFiles/47009/image/9(2).jpg)
![](/Images/UserFiles/47009/image/10(2).jpg)
در انتها عوامل اجرایی مسابقه، با امید به گسترش فرهنگ استفاده از غذای سالم و خلاقانه در زندگی شهروندان ایرانی از شرکت کنندگان تقدیر کرده و برای همه عزیزان آرزوی موفقیت کردند.